den 27 februari 2017 av philip

Månadens Malmenprofil Rebecca Rexö

 

Rebeccarexo ̈malmenprofilweb

Vem är Rebecca? 
Om jag får säga det själv så är jag en väldigt trevlig, rolig och glad tjej! Jag uppfattar mig som väldigt rak och ärlig, och har alltid nära till skratt! Jag är ganska fjantig också och gillar att få andra att skratta, då blir det oftast lite roligare, tycker jag. Om man frågar min mamma om vem jag är så skulle hon svara att jag är världens snällaste, (såklart), men också att jag är extremt envis och att jag står på mig. 

Hur kommer det sig att du började jobba här på malmen? 
Det var faktiskt av en slump. Jag jobbade utanför Borås innan och ville in till stan igen, och sökte jobb här på Malmen fritids. Sen att jag har gått här på skolan när jag var yngre gjorde ju att det kändes extra kul att börja jobba här. 

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Oj, svår fråga! Det är mycket som är bra, tex barnen. Ja, jag skulle nog säga att det är barnen! Att mötas i korridorerna utav dessa barn är helt underbart, alla kramar, goa samtal, saker som de funderar på, att kunna svara på det de funderar på, ja, allt med dessa fantastiska barn. Det bästa med mitt jobb är att jag finns till för barnen! 

Vart på skolan är du helst när du har lite ledig tid och varför? 
När jag har en stund över brukar jag gå runt lite i de olika klassrummen och hälsa på barnen som jag inte hinner hälsa på så ofta, det tycker jag är lite mysigt! Men jag brukar även smita in i personalrummet och dricka lite kaffe. 

Vad gör du på din fritid utanför skolan? 
Utanför skolan spenderar jag mycket tid med min familj och mina vänner. Jag brukar träna ibland när jag känner för det och då är det tennis, boxning och gym som gäller. MEN, jag har en annan sak jag gör varje dag, och det är att sjunga, Ibland sjunger jag så mycket så jag knappt har någon röst kvar, och ibland kommer grannar och knackar på för att kolla att jag mår bra eftersom att de bara hör skrik från mina lägenhet.. 

Vad är du extremt bra på? 
Hm, klurigt! Jag är extremt bra på att glömma mina nycklar.. Haha, nej skämt o sido.. Jag har ett extremt bra minne.. Jag kommer ihåg saker som vissa har sagt till mig för flera flera år sedan.. Men jag är också extremt bra på att hoppa dubbel-hopprep.