Lediga tjänster

Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Malmen är en Montessoriskola med elever från förskolan upp till årskurs 9. Förskoleavdelningen har 3 småbarnsavdelningar med barn i åldrarna 1-3 år och 6 syskonavdelningar med barn i åldrarna 3-5 år.

Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen därför ser vi gärna manliga sökande. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. 

Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke, har vi några spännande tjänster att tillsätta med olika procents tjänstgöring och anställningsform. 

Grundskollärare 4-6

Just nu söker vi: Grundskollärare i 4-6 100%
Krav: Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i år 4-6 
Merit: Adekvat montessoriutbildning.

Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen därför ser vi gärna manlig sökande. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställning sker löpande. Mer information om skolan kan du läsa om på www.malmen.com. Vid frågor maila info@malmen.com Maila din ansökan till jobb@malmen.com. Märk din ansökan med F-3 i mailets ämnesrad 

Fritidspedagog

Just nu söker vi: Grundlärare mot fritidshem/fritidspedagog eller förskollärare Tillsvidare 100 % tillsvidare Krav: Utbildad lärare för fritidshem / fritidspedagog Merit: Erfarenhet av arbete på fritidshem. Adekvat montessoriutbildning. Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Vår fritidshemsverksamhet har en hög grad av behöriga fritidspedagoger. Känner du att du vill arbeta med behöriga fritidspedagoger så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning sker löpande. Mer information om skolan kan du läsa om på www.malmen.com. Vid frågor maila info@malmen.com Maila din ansökan till jobb@malmen.com. Märk din ansökan med fritidspedagog i mailets ämnesrad

Förskollärare/Fritidspedagog

Just nu söker vi: Förskollärare och Fritidspedagog tillsvidare 100%

Krav: Legimiterad förskollärare / fritidspedagog
Merit: Adekvat montessoriutbildning

 

Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen därför ser vi gärna manlig sökande. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning sker löpande. Mer information om skolan kan du läsa om på 
www.malmen.com. Vid frågor maila info@malmen.com Maila din ansökan till jobb@malmen.com. Märk din ansökan med förskollärare/fritidspedagog i mailets ämnesrad 

 

Vi söker vikarier

Känner du eller kanske rent av är du en glad, engagerad och härlig person som är sugen på att jobba på en skola som är något utöver det vanliga? Då har vi jobbet för dig! Malmen Montessori söker nu vikarier på fritids, förskola och år 1-9.

Du får en arbetsplats där fokus ligger på varje barns unika sätt att utvecklas och växa, där miljön är inbjudande och sinnestränande och där alla hjälper varandra i stort och smått. Låter detta som något för dig, hör av dig!  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@malmen.com eller kontakta: allan@malmen.com eller ring 070-810 11 46
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Innan man kan börja arbeta på Malmen så krävs det ett utdrag från belastningsregistret, det kan du hitta i länken nedan.

https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/