Webbkakor (cookies)

Vår policy för kakor (även kallade cookies)

En webbkaka är en textfil som webbplatser man besöker begär att få lagra på besökarens dator. Kakor används för att ge en besökare tillgång till olika funktioner och förbättrar normalt användningen av webbplatsen för besökaren.

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är främst för Google Analytics och annan uppföljning.

Hur undviker man webbkakor?

Vill du inte acceptera användning av kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.

Väljer du att inte acceptera webbkakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor.

Läs mer om webbkakor på Kommunikationsmyndigheten PTS webbplats eller på minacookies.se.

Om PuL, Personuppgiftslagen

PuL står för Personuppgiftslagen och den reglerar på vilket sätt företag hanterar personuppgifter.

Malmen Montessori är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. All Svensk Handels behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen. Malmen Montessori kommer att behandla dina uppgifter för administration, att tillhandahålla tjänster, råd, skicka nyhetsbrev och andra inbjudningar.

Malmen Montessori är skyldig att, till var och en som ansöker om det, en gång per kalenderår gratis lämna besked om uppgifter som rör behandling av den sökande. Personuppgiftsansvarige har även ansvar för att rätta till eventuella felaktiga uppgifter.

Har du frågor kring hur uppgifterna du lämnar hanteras eller om du vill avregistrera dina uppgifter är du välkommen att ta kontakt med oss via e-post info@malmen.com

Personuppgifter på vår webbplats

Personuppgifter som lämnas i samband med prenumeration av "nyhetsbrev" och/eller vid förfrågningar via kontaktformulär sparas bara så länge det krävs för administrationen.